گزارش-کارآموزی-صنایع-غذایی-در-کارخانه-بیسکویت-و-آدامس
گزارش کارآموزی صنایع غذایی، در کارخانه بیسکویت و آدامس
فرمت فایل دانلودی: .zip
فرمت فایل اصلی: doc
تعداد صفحات: 168
حجم فایل: 114 کیلوبایت
قیمت: 10200 تومان
توضیحات:
دانلود گزارش کارآموزی صنایع غذایی، در کارخانه بیسکویت و آدامس(شرکت پارس مینو)، در قالب فایل word و در حجم 168 صفحه. 

بخشی از متن:
غلات در واقع گونه ای از خانواده گندمیان (گرامینه ها) هستند که گیاهان علفی تک لپه ای بوده و دانه های ریز آنها، مصرف خوراکی دارد. غلات گیاهانی یک ساله هستند، یعنی چرخه ی زندگی خود را در یک فصل زراعی به پایان می رسانند.
گونه های سردسیری غلات (گندم، جو و چاودار) در فصل پاییز و اوایل بهار کشت شده و در اواسط تا اواخر تابستان هم برداشت می شوند. گونه های گرمسیری غلات (برنج، ذرت، ذرت خوشه ای و ارزن) نیز با توجه به شرایط آب و هوایی در اواخر بهار یا اوایل تابستان کشت شده و اواخر تابستان یا اوایل پاییز هم برداشت می شوند.
گندم: به آب و هوای خنک در فصل رشد، آب و هوای گرم و خشک در فصل برداشت نیاز دارد.
برنج: آبیاری و بارندگی در کشت این گیاه ضروری است. میانگین دما در ۴ تا ۶ ماه از فصل زراعی باید ۲۱ درجه سانتی گراد یا بالاتر باشد.
ذرت: به آب و هوای گرم با رطوبت کافی نیازمند است. این گیاه معمولاً در آمریکای شمالی و جنوبی و همچنین آفریقا کشت می شود.
جو: به آب و هوای خنک در فصل رشد نیاز دارد. جو مطمئن ترین غلات در شرایط شوری خاک، خشکی یا سرمای زمستان است. جو در زمین هایی که گندم قادر به رشد در آنها نیست هم پرورش می یابد.
ارزن: از پر محصول ترین غلات در شرایط خشک است و در خاک های غیر حاصلخیز هم رشد می کند. این ماده در آسیا و آفریقا، ماده غذایی مهمی برای انسان و دام می باشد.
جو دوسر: سابقاً خوراک اصلی مردم اسکاتلند محسوب می شد. در سراسر دنیا از این ماده غذایی به عنوان خوراک دام هم استفاده می نمودند.
چاودار یا گندم سیاه: از سازگارترین غلات نسبت به شرایط سخت آب و هوایی است. در آب و هوای سرد کشت می شود.

فهرست مطالب:

فصل اول
مقدمه
تاریخچه محصولات
تاریخچه کارخانه
ظرفیت تولید
فصل دوم
مواد اولیه مورد استفاده
کنترل کیفیت آنها
فصل سوم
تجهیزات و ماشین آلات و نحوه قرار گیری آنها در
خطوط مختلف تولید
سیستم شستشو و تصفیه فاضلاب
فصل چهارم
تجهیزات آزمایشگاهی۳
انواع مختلف آزمایشات
استانداردها
فصل پنجم
نتیجه گیری
انتقادات
پیشنهادات
فصل ششم
منابع و مراجع
دانلود فایل
پرداخت با کلیه کارتهای عضو شتاب امکان پذیر است.

آمینامیس فایل فصل ,آب ,غلات ,فایل ,جو ,کشت ,آب و ,و هوای ,در فصل ,و آدامس ,گزارش کارآموزی ,دانلود گزارش کارآموزی ,کارآموزی صنایع غذایی، ,گزارش کارآموزی صنایعمنبع

دانلود تحقیق تبیین مدیریت دانش و رابطه آن با اثربخشی سازمانی

دانلود پرسشنامه ارزیابی مدیریت دانش در سازمان

دانلود تحقیق استفاده از زنجیره بحرانی در کاهش زمان و هزینه های پروژه های تحقیقاتی

دانلود تحقبق اراوه مدل بهبود کیفیت خدمات در صنایع تکنولوژی اطلاعات با استفاده از qfd

دانلود جزوه حسابداری بانکی

دانلود پرسشنامه استاندارد انگیزش شغلی هاکمن و اولدهام

دانلود تحقیق ارزیابی عملکرد به روش ترکیبی TOPSIS AHP BSC

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

فروش اینترنتی شوت زباله ارزان بهترین سایت فلم هیئت کاراته استان چهار محال و بختیاری logo design وب سایت چاپی پلات لمینت هیدن مود فروش بهترین لوازم یدکی بلدوزر کوماتسو گروه معماری وریا قفس فیلم اجناس فوق العاده